Certificate ISO

Color Metal si SGS Romania au incheiat un contract in vederea certificarii sistemului ISO 9001:2008

ISO 9001 este o strategie de management care imbunatateste relatiile de afaceri ale unei companii – acesta este motivul pentru care am decis implementarea sistemului ISO 9001:2008. Pentru a imbunatatii in cat mai mare masura serviciile oferite clientilor nostri, Color Metal a depus in anul 2008, o cerere de finantare pentru implementarea sistemului de management 9001:2008. Cererea de finantare a fost evaluata pozitiv si in anul 2011, am castigat finantarea europeana. Momentan implementarea este in curs, si va fi finalizat la sfarsitul anului 2011.

„Suntem o companie angajata in satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor nostri prin produse si servicii de inalta calitate. Incercam sa accesam toate oportunitatile oferite de Uniunea Europeana, pentru a putea atinge o mai buna clima de afacere in domeniul comercializarii semifabricatelor din aluminiu, cupru si alama.

Ca organism certificator am ales o firma multinationala, dinamica, renumita, membru al SGS GROUP, SGS ROMANIA SA. Avem convingerea ca sistemul ISO 9001:2008 ne va ajuta sa fim mai competenti pe piata, va creste eficienta generala a companiei, rezultand un nivel ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor nostri” – spune dipl. Ing. Zsolt Godra- director executiv al firmei Color Metal SRL.

Odorheiu Secuiesc la : 10.08.2011

   

User login