Despre Noi

color-metal-srl

Suntem unul dintre liderii pietei de distribuţie de metale neferoase (aluminiu, cupru, alamă, bronz, inox și titan-zinc) din România.

Avem o echipă tânără, dar experimentată, având o medie de vârstă de 34 ani, cu un nivel înalt de calificare și angajament în ceea ce privește îndeplinirea sarcinilor.

puncte-forte-header

  • Profesionalism: În cei 7 ani de activitate ne-am dezvoltat foarte rapid, câștigându-ne reputația de partener de încredere, datorită calității produselor, serviciilor integrate, și promptitudinii în ceea ce privește adaptarea la condițiile pieții. Acest lucru este susținut de faptul, că, în ciuda conjuncturii economice nefavorabile, am reușit să creștem vânzările. Vezi detalii
  • Dinamism: oferim serviciu de debitare pentru barele de aluminiu, cupru, alama si bronz iar pentru tablele de aluminiu de peste 8mm grosime oferim serviciu de debitare la cotele exacte solicitate de client
  • Soluții personalizate: Suntem preocupați cu diversificarea permanentă a gamei de produse și servicii, pentru a oferi clienților cele mai potrivite soluții. Între serviciile noastre amintim livrarea la domiciliu, debitarea materialelor la cotele solicitate, asistență la proiecte, recuperarea deșeurilor rezultate din fabricație.
  • Pretutindeni și la îndemână: Dispunem de 3 depozite cu o suprafață de depozitare de peste 3.000 mp, situate în puncte strategice ale țării, de unde
  • Asigurăm livrări regulate în toată țara, fie cu ajutorul capacităților noastre de transportare, fie prin servicii de curierat. Prin serviciul Color Metal Direct asigurăm o comunicare foarte eficientă și răspundem solicitărilor în mod eficient și rapid.
 

obiective-header

Dorim să asigurăm cele mai bune servicii intreprinderilor din domeniul prelucrărilor metalelor prin optimizarea procesului de aprovizionare cu semifabricate neferoase.
Vrem să fim în permanență aproape de clienţii noştri, să-i înţelegem şi să-i satisfacem nevoile individuale.

Dorim să dezvoltăm relaţii de parteneriat cu clienţii, furnizorii şi nu in ultimul rând cu angajaţii noştri.

 

 

 

User login