Lincuri Utile

link-gomb-alu linkuri utile cupru

London Metal Exchange

London Metal Exchange constituie o piaţă însemnată a metalelor neferoase. LME-ul oferă viitor şi opţiuni de contracte pentru aluminiu, cupru, staniu, nichel, aliaje de aluminiu, lingouri de fier şi plastice.

aluSelect:Application

aluSelect:Application - cel mai complet site aferent aliajelor din aluminiu.Tot aici gasiti informatii multiple referitor la aplicabilitate, proprietati de coroziune si anodizare, compozitii chimice si multe altele...

basemetals-logo

Base Metals.com

Ştiri, interviuri, cercetări, statistici, date despre piaţa metalelor preţioase. Extra: preţurile LME în direct! Puteţi găsi o pagină separată dedicată cuprului. Pagină în limba engleză.

table-aluminiu

Table aluminiu

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de tala aluminiu - precum tabla aluminiu lisa aliat si nealiat, table speciale striate, perforate si expandate din aluminiu, placi aluminiiu, folii si benzi din aluminiu.

bare-aluminiu

Bare aluminiu

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de bare aluminiu - precum bare aluminiu rotunde, hexagonale si dreptunghiulare

benzi-aluminiu

Benzi aluminiu

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de benzi din aluminiu - precum benzi din aluminiu striate(duett,quintett,diamond), benzi din aluminiu laminate la rece, benzi din aluminiu laminate la rece – colorate.

profile-U-din-aluminiu

Extrudate aluminiu

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de extrudate din aluminiu - precum profile extrudate tip L,T,U, bare extrudate dreptunghiulare,rotunde,hexagonale si tevi extrudate rotunde, si dreptunghiulare.

placi-aluminiu-groase

Placi Aluminiu Groase

Industria constructoare de masini, constructia navelor, industria autovehiculelor are nevoie de placi din aluminiu. Color Metal Srl este partenerul DVS, apelati la noi cu incredere !

folii-aluminiu-banner1

Folii Aluminiu

Foliile din Aluminiu sunt cele mai importante si cele mai larg raspindite semifabricate, produse care sunt obtinute prin laminarea aluminiului la rece. Domeniul de utilizare cel mai des intilnit este domeniul executarii produselor de consum.

laminate-aluminiu

Laminate Aluminiu

Laminatele din aluminiu sunt cele mai raspandite produse executate din aluminiu sau din aliajele acestora. Compozitia semifabricatele produse prin laminare depind in mare masura de proprietatile produsului finit unde va fi folosit.

duraluminiu

Duraluminiu

Efectul cunoscut sub numele de duritate prin imbatrinire este atribuitaliajelor deDURALUMINIUaliaje aflate in clasa 2XXXAceasta structura de aliere variaza, dar in mod obisnuit o compozitienormala de duraluminiu consta dintr-o baza de aluminiu cu 3,5%-4,5%cupru, cate 0,4%-0,7% magneziu si mangan, si pana la 0,7% siliciu.

tevi-aluminiu

Tevi Aluminiu

Pagina de web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de tevi din aluminiu, precum tevi aluminiu rotunde, si dreptunghiulare

scari-aluminiu

Scari Aluminiu

Cu scarile din aluminiu, disponibile la Sc Color Metal Srl, nu mai sunt inaltimi la care sa nu puteti ajunge! Sunt usoare practice estetice si sunt indispensabile in treburile gospodaresti.Scari aluminiu uz casnic, scari extensibile tip Hobby Ratio si scarile profesionale expert-universale din trei componente pot fi comandate de la noi, greutatea maxima admisa pe aceste scari fiind de 150 kg.

tabla-striata

Tabla Striata Aluminiu

Prevenirea alunecarii si aplicabilitatea decorativa, fac ca tablele din aluminiu striate sa aiba o arie larga de raspindire si o aplicabilitate mare in diverse domenii ale industriei

profile-aluminiu

Profile din Aluminiu

Pagina web al Sc Color Metal Srl , preponderent axat pe prezentarea profilelor din aluminiu , precul cele tip L,T,U,Tevi rotunde si dreptunghiulare din aluminiu

profile-speciale-aluminiu-th

Profile speciale din Aluminiu

Profile Speciale Aluminiu -denumite si profile speciale dupa desen, reprezinta un domeniu special al produselor din aluminiu. Varietatea acestora se pot consulta in cataloagele noastre.

User login