Linkuri utile cupru

link-gomb-alu linkuri utile cupru

copperinfo-logo

Copperinfo.com

Sursa de informatii internationale despre cupru.

basemetals-logo

Base Metals.com

Ştiri, interviuri, cercetări, statistici, date despre piaţa metalelor preţioase. Extra: preţurile LME în direct! Puteţi găsi o pagină separată dedicată cuprului. Pagină în limba engleză.

copperorg logo

Organizatia internationala a cuprului

Pagina internationala a Organizatiei modiale a cuprului - informatii relevante despre cupru si aliajele acestuia

logo rezinfo

Rezinfo.hu

Sursa de informatii aferent cuprului - Surse gestionate de Rezinfo.hu din Ungaria (site in limba maghiara)

copper-key

Copper key

Sursa de informatii asupra cuprului, respectiv comparatii internationale, standarde, specificatii etc.(pagina in engleza si germana)

barealama

Bare alama

Pagina de Web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de extrudate din aluminiu - precum profile extrudate tip L,T,U, bare extrudate dreptunghiulare,rotunde,hexagonale si tevi extrudate rotunde, si dreptunghiulare.

bara-bronz

Bare bronz

Bara din bronz - material esential pentru realizarea diferitelor piese si subansamle industriale. Pentru o servire completã a solictãrilor si problemelor clientilor nostrii, începând din anul 2012, Color Metal, pe lângã semifabricate de aluminiu, cupru si alamã, îsi dezvoltã gama de produse cu bare de bronz, produse în Germania.

bare-late-cupru

Bare late cupru

Bare Late din Cupru, semifabricate utilizabile in aplicatii care necesita conductivitate inalta: cabluri electrice de inalta frecventa, cabluri folosite in mdeiu marin, comutatoare, conductori electrici, aplicatii industriale in care proprietatile de lipire si sudabilitate reprezinta o necesitate primordiala, recipiente sub presiune.

tablealama

Table alama

Semifabricatele din Table din alama sunt folosite la fabricarea componentelor pentru industria electronica si electrotehnica. Alte domenii de aplicare: obiecte metalice,piese stantate,conectori, organe de asamblare.

tablacupru

Tabla cupru

Tabla si benzi din cupru pentru acoperisuri si fatade
Din punct de vedere tehnic si economic cuprul este solutia cea mai buna pentru aplicatii legate de inveliri in constructii. Acoperisul din tabla de cupru are o durata de viata nelimitata si nu necesita intretinere speciala. Cromatica fatadelor de cupru pentru invelirea-acoperirea cladirilor trece prin mai multe faze.

extrudate-cupru

Extrudate din cupru

Pagina de web al Sc Color Metal Srl axat preponderent pe segmentul de tevi din aluminiu, precum tevi aluminiu rotunde, si dreptunghiulare

User login