Demo Metal, expozitie specializata dedicata industriei de prelucrare a metalelor

Societatea Color Metal are placerea de a-si anunta participarea la primul eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalului din Romania care va avea loc intre 30 Mai si 2 Iunie 2012, la Romaero Baneasa, Bucuresti si saluta in acelasi timp ideea organizarii acestui eveniment.

Suntem unul dintre principalii furnizori de semifabricate din aluminiu, alama si cupru iar gama acestora precum si a serviciilor complementare oferite este intr-o continua crestere.

In cadrul acestui eveniment vom organiza prezentari ale produselor si serviciilor oferite de noi, fiind sustinuti de reprezentanti ai fabricilor producatoare cu care lucram. Astfel, pentru semifabricate din alama va fi prezent un specialist din partea furnizorului nostru Wieland din Germania iar pentru placi din aluminiu de precizie va sustine o prezentare un specialist din partea SAG din Austria.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei din industria prelucrarilor, am achizitionat in urma cu un an un utilaj deosebit de performant (Schelling FM6) pentru debitarea placilor din aluminiu, care ne da posibilitatea sa oferim clientilor semifabricatul necesar la dimensiunile ideale minimizand astfel pierderile. Debitarea placilor ne completeaza serviciul de debitare pentru bare si profile pe care il ofeream si pana acum. Stocurile de materiale disponibile, de aproximativ 500 de tone si serviciul de transport la client, ne recomanda pentru a deveni un partener de incredere, fiind intotdeauna aproape de nevoile clientilor nostrii.

Sloganul "Aliatul Ideal", exprima dorinta noastra de deschidere catre toate problemele ridicate de nevoile clientilor nostril si astfel sa construim parteneriate de lunga durata.

Cu ocazia organizarii evenimentului DemoMetal dorim sa ne exprimam cat mai clar aceste intentii, iar acest targ sa devina un nou inceput pentru o comunicare eficienta intre toti factorii importanti din domeniul prelucrarii metalelor.

User login